Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

μη τυχόν και ξεχαστείτε

Την προεκλογική του εκστρατεία για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου εγκαινιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, γιάννης ο άχριστος, την προσεχή Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 7 το βράδυ με ανοιχτή (βρε άχριστε γιάννη, δε την κάνεις κλειστή καλύτερα να σαι και σίγουρος;) εκδήλωση στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο Μεσολογγίου.
Ο γιάννης ο άχριστος θα παρουσιάσει τις αρχές (κι άλλες αρχές εδώ) και θέσεις του συνδυασμού του «Όραμα (νάτο πάλι το όραμααα)– Δημιουργίας» που συνθέτουν, την προγραμματική του, πρόταση για το νέο δήμο που δημιουργείται, από την συνένωση των δήμων Μεσολογγίου, Αιτωλικού και Οινιάδων.
«Απλώνουμε το χέρι (και ότι αρπάξουμε) σε κάθε συνδημότισσα και συνδημότη πέρα και πάνω από κομματικούς εναγκαλισμούς και σας καλούμε σε συστράτευση για την επίτευξη των στόχων μας για ένα καλύτερο αύριο.
Έχουμε τη... θέληση, τη γνώση και την εμπειρία για να πάμε ακόμη πιο μπροστά την περιοχή μας, αξιοποιώντας όλα τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.
Απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους συνδημότες μας να δώσουν το παρών τους στην παρουσίαση της προγραμματικής μας πρότασης, που αποτελεί το επιστέγασμα μιας εμπειρίας χρόνων στην τοπική αυτοδιοίκηση και κυρίως της γνώσης των προβλημάτων και των προοπτικών του τόπου μας»




για την αντιγραφή και τους συνδέσμους links στα ελληνικά)
ο Δημοσιογράφος
οι σύνδεσμοι είναι μια μικρή συλλογή, επιτυχιών του γιάννη του άχριστου, θα μπορούσα να βάλω χιλιάδες ίδιους (άντε εκατοντάδες) συνδέσμους, που περιγράφουν γλαφυρά το έργο που συντελέστηκε στο Μεσολόγγι την τελευταία τετραετία.
Για αυτό σας λέω,μη τυχόν ξεχαστείτε και ΔΕΝ πάτε, θα γελάσετε

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eimaste mazi sas..mesologgi

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

επιτέλους, Αιτωλικό και Μεσολόγγι σε αγαστή συνεργασία.
Και εμείς είμαστε μαζί σας
Τειρεσίας