Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Λίγη βοήθεια να συμπληρώσουμε το παζλ και να βρούμε τα σενάρια

Από την πρώτη ημέρα που ο γνωστός – άγνωστος Νίκος – STRANGER έκανε την ομάδα των αρθρογράφων και αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε μεταξύ μας πληροφορίες, την ίδια μέρα άρχισαν οι εξελίξεις να τρέχουν με την ταχύτητα του φωτός. Οι πληροφορίες έρχονται πλέον με ρυθμό καταιγιστικό και από την καθημερινή ειδησιογραφία πλέον επιβεβαιώνονται οι φόβοι όλων των μέσων εναλλακτικής ενημέρωσης.

Από την προηγούμενη Πέμπτη 18/6 που εμείς γνωρίζαμε για το capital control και από την Τετάρτη 24/6 που ξέραμε για το δίλημμα εκλογές ή δημοψήφισμα που είχαν μπροστά τους οι κυβερνώντες, εμείς αρχίσαμε να κοιτάμε λίγο πιο μακριά.

Αρχίσαμε να ψάχνουμε το ΓΙΑΤΙ και κυρίως ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ!

Στο πρώτο και κυρίαρχο για εμένα σενάριο είναι ο δάκτυλος ΑΜΕΡΙΚΗ. Ως γνωστόν Αμερική και Αγγλία είναι χέρι χέρι, στο σημείο που δεν μπορεί κανείς να καταλάβει ποίος από τους δύο είναι ο ηγήτορας. Η Μ. Βρετανία δεν είναι στο ευρώ και έχει εδώ και καιρό δρομολογήσει κινήσει εξόδου ακόμα και από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με το χαστούκι Ελλάδα εξυπηρετούνται στο έπακρο τα σενάριο των ... τελευταίων 30 χρόνων που θέλουν την Αμερική να μην επιθυμεί την ένωση των λαών της Ευρώπης και η Ελλάδα αποτελεί τον καλύτερο δούρειο ίππο.



Στο δεύτερο σενάριο, υπάρχει ο δάκτυλος ΡΩΣΙΑ. Σύμφωνα με το σενάριο αυτό η Ρωσία χρησιμοποιεί την Ελλάδα για να εκδικηθεί τα μέτρα της ΕΕ σε βάρος της.

Στο τρίτο σενάριο, που για μένα απλά απλά αποτελεί όνειρο θερινής νυκτός, η κυβέρνηση είναι πατριωτική, κοιτά μόνον το συμφέρον του λαού της και γι΄αυτό προχωρά σε μέτρα αποδέσμευσης από το σκληρό ευρώ και την τεχνοκρατική – γερμανοκρατούμενη οικονομική πολιτική.

Στο τέταρτο σενάριο, άκρως συνωμοσιολογικό, αλλά όχι και απίθανο, κάποιοι κάπου εκεί έξω ξέρουν καλά ότι η κατάρρευση της μικρής Ελλάδας, θα επιφέρει απίστευτο ντόμινο σε όλον τον πλανήτη και είναι ίσως η μοναδική χώρα που η πτώση της θα κάνει τόσο πάταγο, με αποτέλεσμα να μπορούν εύκολα να επιβάλλουν τα σχέδια τους (στρατιωτικός νόμος, αχρήματη κοινωνία κλπ).

Σίγουρα τα σενάρια είναι πολύ περισσότερα, όμως πιστεύω ότι σίγουρα μπορούν να ενταχθούν σε αυτούς τους τέσσερις πυλώνες – σενάρια.

Το θέμα όμως είναι ότι για να καταφέρουμε όλοι εμείς οι κατοχικοί και οι κατοχικές να καταλάβουμε τι ακριβώς συμβαίνει πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, τις πληροφορίες μας, ακόμα και αυτό που λέμε διαίσθηση!


http://katohika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: