Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Γερμανία... η χώρα της απάτης, διαφθοράς & διαπλοκής, που μας σηκώνει το δάχτυλο! Διδακτορικά πουλιούνται στα καροτσάκια! Δεν είναι μόνον η siemens, είναι κι οι "τεχνοκράτες" με αγορασμένα πτυχία!

Σύμφωνα με το περιοδικό "Focus", στη Γερμανία της Μέρκελ, τη χώρα που καθοδηγεί την "Ενωμένη Ευρώπη" και προσφέρεται διαρκώς να μας τροφοδοτεί με "τεχνοκράτες" που θα προωθήσουν τις "μεταρρυθμίσεις" (διάβαζε, εξόντωση του λαού μας) και θα κτυπήσουν τη "διαφθορά" (διάβαζε, θα διευκολύνουν το πανηγύρι της μίζας για τις γερμανικές εταιρίες, όπως η siemens), δεκάδες καθηγητές Πανεπιστημίων διώκονται για πλαστά διδακτορικά και πτυχία, σε δεκάδες πόλεις της Γερμανίας, μεταξύ των οποίων: Francoforte, Lipsia, Rostock, Amburgo, Colonia, Berlino... Οι πωλήσεις πτυχίων, σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Κολονίας Gunther Feld, που ερευνά τέτοιες υποθέσεις, εντοπίζονται από το...
2008 κι από αυτή την ημερομηνία επισημαίνει ο εισαγγελέας στο "Spiegel": «Εξετάσαμε τόνους υλικού» και «Καταλήξαμε σε υπόπτους και εναντίον προσώπων».




http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2015/06/siemens_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: