Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ

Στοιχεία-φωτιά για δωροδοκίες πρώην υπουργών και κορυφαίων πολιτικών παραγόντων παρέδωσε-σύμφωνα με πληροφορίες-η κυβέρνηση Τσίπρα στους θεσμούς.

-Οι συνομιλητές σας ήταν διεφθαρμένοι, εμείς όχι και γι΄αυτό αξίζουμε άλλης αντιμετώπισης…

Αυτή είναι η επωδός τόσο του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη όσο και άλλων κυβερνητικών παραγόντων στις συναντήσεις τους με τους θεσμούς-δανειστές.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του ... «Κουρδιστού Πορτοκαλιού» ο Γιάνης Βαρουφάκης έδωσε στοιχεία για συγκεκριμένες υποθέσεις δωροδοκίας στον Γερμανό ομόλογό του Βόλφαγκ Σόιμπλε.

Εξάλλου μιλώντας πρόσφατα στο ινστιτούτο Boeckler στο Βερολίνο τόνιζε>

“Από την στιγμή που εκλεγήκαμε πήγαμε στους θεσμούς και τους είπαμε: πείτε ότι θέλετε για εμάς, δεν είμαστε διφθαρμένοι, χρησιμοποιήστε μας … Η Ελλάδα δέχτηκε τα μεγαλύτερα ιστορικά δάνεια για να μασκαρέψει την μη βιωσιμότητα των πρηγούμενων δανείων. Παρακαλούμε, επιτρέψτε μας να κάνουμε τη δουλειά μας, να μεταρρυθμιστούμε. Διότι ΑΝ στύψετε τον λαό σε σημείο δυστυχίας, δεν θα κάνουμε ποτέ μεταρρυθμίσεις. Αυτή η κυβέρνηση έχει την δυνατότητα να πείσει τον κόσμο ότι χρειαζόμαστε μεταρρυθμίσεις (…) Δεν περιμένουμε να σας αρέσουμε. Αλλά δεν είμαστε διεφθαρμένοι. Χρησιμοποιήστε μας για να αντιμετωπίσετε την διαφθορά στην Ελλάδα (…) Είμαστε διατεθειμένοι να εφαρμόσουμε μεταρρυθμίσεις. Αλλά λείπει ένα συστατικό, η ελπίδα».

Κάθε άλλο παρά τυχαία ο σημερινός υπουργός Οικονομικών έκανε αναφορά στην διαφθορά. Στο διάστημα των 5 μηνών τόσο ο ίδιος όσο και το Μαξίμου έγινε αποδέκτης υποθέσεων δωροδοκίας πολιτικών παραγόντων της προηγούμενης διακυβέρνησης με αποτέλεσμα να επενδύει και στο ηθικό πλεονέκτημα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ…


http://hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: