Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Να τα κατορθώματα του αντ' αυτού δημάρχου Στέλλιου - Απορρίπτει η Περιφέρεια Δ. Ελλάδας το τεχνικό πρόγραμμα του δήμου για το 2021.





Είναι κοινό μυστικό, ότι όταν σπέρνεις ανέμους θερίζεις θύελλες
 Αυτό έγινε και με την επικράτηση της γνωστής κλίκας στη διοίκηση του δήμου, η οποία κατάφερε να εξοβελίσει σχεδόν όλους τους αιρετούς, όλους εκείνους που ψηφίσαμε να μας αντιπροσωπεύουν και οι οποίοι μπορούσαν να προσφέρουν τις γνώσεις και την επηρείας τους, στο δήμο. 

Η επικράτηση των μισθωμένων καιροσκόπων, μαζί με τους ανίδεους εναπομείναντες αιρετούς, στην άσκηση της εξουσίας στη τοπική αυτοδιοίκηση, έφερε και φέρνει καθημερινά καταστροφικά αποτελέσματα, για όλους μας.
...

Σήμερα έχουμε την απόρριψη του Τεχνικού Προγράμματος του δήμου του ραδιομεγάρου, από την Περιφέρεια Δ. Ελλάδας, διότι ο αντ' αυτού δήμαρχος Στέλλιος και οι συν αυτώ, θεώρησαν ότι αφαιρώντας τη φωνή από το σύνολο ή από επιμέρους δημοτικούς συμβούλους, θα επιβάλουν την επικυριαρχία τους, στο σώμα του δημοτικού συμβουλίου.

Αποτέλεσμα αυτής της απόρριψης, θα είναι η δυσλειτουργία όλων των υπηρεσιών του δήμου, η στάση πληρωμών, η στάση των έργων, αλλά και των προμηθειών. 

Αυτά είναι τα αποτελέσματα της κλίκας δήμαρχε. 

Να τους χαίρεσαι και κράτα τους καλά να μη σου φύγουν, ας μολύνουν μόνο το ραδιομέγαρο, η κοινωνία δεν σου έφταιξε σε τίποτα.









Ο ΔΡΑΚΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: