Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Σε ρόλο Μπόγια οι αντιδήμαρχοι Μασαούτης , Καραπάνος με ιχνηλάτη τη Μάτα Χάρι Μαντζή




Δεν υπάρχει προηγούμενο, το σαΐνι  αντιδήμαρχος Αιτωλικού Μασαούτης, με τον επίσης αντιδήμαρχο Καραπάνο, σε ρόλο μπόγια, μάζεψαν τα αδέσποτα του Αιτωλικού, χωρίς να ρωτήσουν, χωρίς να ενημερώσουν και χωρίς να έχουν τη σχετική άδεια. 
Η δε  πρόεδρος του ΔΔ  Αιτωλικού Μαντζή, σε ρόλο ιχνηλάτη, καθοδηγούσε τους επίδοξους τερμινέιτορς, στα στενά του Αιτωλικού, προφανώς για να μην χαθούν .

Η κίνηση αυτή, των τύποις εκπροσώπων της δημοτικής αρχής, προκάλεσε όπως αναμένονταν, σφοδρές αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις, αλλά και από απλούς πολίτες.

Η μέγιστη ηλιθιότητα που επέδειξαν οι συγκεκριμένοι, κορυφώθηκε όταν άρπαξαν  σκυλιά, ακόμη και μέσα από αυλές συμπολιτών μας, που εκείνη τη στιγμή έτυχε να απουσιάζουν. 
...

Το ακόμη χειρότερο είναι ότι, τα ζώα που συνέλεξαν, δεν τα πήγαν στο καταφύγιο αδέσποτων στη Κατοχή, αλλά σε άγνωστο μέρος, για να βρουν την ελευθερία τους, όπως ισχυρίστηκαν.  

Μετά όμως από πιέσεις των φιλοζωικών οργανώσεων, αλλά και των απλών πολιτών, αποκάλυψαν ότι τα πήγαν στον Αχελώο ποταμό στη περιοχή του Στράτου.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ο αντιδήμαρχος Αγρινίου, ο οποίος  δήλωσε άγνοια  για αυτή την ενέργεια και βέβαια την αντίθεσή του , μιας και εκτός των άλλων, κανείς από τον ιερό δήμο, δεν ζήτησε την άδεια ώστε να γίνει κάτι τέτοιο. 

Ο νόμος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι καταπέλτης και μάλιστα η πράξη αυτή, μετά την τροποποίηση Βορίδη, τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ, είναι πλέον κακούργημα. 

Γράφει μάλιστα επί λέξη : μετατρέπεται η ποινή για τη φόνευση ή τον βασανισμό ζώου σε κακούργημα που τιμωρείται με κάθειρξη από 5 έως 10 έτη και επιβολή χρηματικού προστίμου το ύψος του οποίου ορίζεται από 25.000 έως 50.000 ευρώ.

- αυστηροποιείται η ποινή για όσους κακοποιούν ζώα και οι παραβάτες τιμωρούνται εφεξής με κάθειρξη ενός τουλάχιστον έτους και επιβολή χρηματικού προστίμου το ύψος του οποίου ορίζεται από 3.600 έως 18.000 ευρώ.

Εάν σε αυτό προστεθούν και οι αγωγές των συμπολιτών μας που έχασαν τα σκυλιά τους, μέσα από την αυλή τους, τότε θα μιλάμε για πανωλεθρία των  κομπλεξικών  αντιδημάρχων και της άσχετης προέδρου. 

Το γελοίο της υπόθεσης είναι όταν την επόμενη ώρα, ο σαΐνις αντιδήμαρχος Μασαούτης, φωτογραφίζονταν ως υπερήφανος χορηγός, με ένα μαύρο κύκνο, στο Λιμανάκι, μάλλον για να δείξει τα φιλοζωικά του συναισθήματα.



Μαθαίνουμε ότι του θέματος, έχει επιληφθεί ήδη η εισαγγελία Αγρινίου και τις επόμενες μέρες θα έχουμε εξελίξεις για  την τριάδα των ηλιθίων. 

Δήμαρχε Ξύπνα. 
Σε λίγο καιρό οι μισοί από αυτούς που διάλεξες να διοικούν το δήμο θα είναι έγκλειστοι και οι άλλοι μισοί φορτωμένοι με παραβάσεις καθήκοντος και το κακό είναι ότι έχουν άγνοια κινδύνου, μιας και νομίζουν ότι είναι υπεράνω νόμου και πολιτείας . 

Ρώτα εάν θες και τον αντ' αυτού δήμαρχο Στέλλιο, τα ίδια θα σου πει . 

 
ΥΓ. 
Μετά την παραδοχή ότι τα μετέφεραν στη περιοχή Στράτου, οι υπεύθυνοι αντιδήμαρχοι Αγρινίου μαζί με μέλη φιλοζωικών οργανώσεων, αναζήτησαν τα συγκεκριμένα ζώα, στη περιοχή που τους υπέδειξαν οι Μασαούτης και Καραπάνος. 

Δεν βρέθηκε όμως απολύτως τίποτα, διότι μάλλον (πράγμα που μένει να αποδειχθεί),   οι τρείς κρετίνοι , τα φούνταραν στον Αχελώο ποταμό.
Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: