Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΧΩΡΕΥΕΙ




Όλα δείχνουν ότι ο καραπάνος έκανε την κίνησή του, η οποία είναι υψηλού ρίσκου μεν, αλλά εάν του κάτσει θα έχει τα μέγιστα οφέλη. 

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ναι μεν υπήρξε εκφρασμένη δυσφορία, από τα υψηλά κλιμάκια της Ν.Δ για την συμπεριφορά του καραπάνου και για τον αβυσσαλέο ερωτικό του χαρακτήρα, αλλά κανείς δεν του ζήτησε να παραιτηθεί ή να αφήσει το δήμο Μεσολογγίου για να τον κάνουν βουλευτή σε κάποιο νομό της Ελλάδας. 
...

Με αυτή του τη κίνηση ο καραπάνος, σταματάει οποιαδήποτε πίεση  προς την ηγεσία του κόμματος, κυρίως όμως, προς το Υπουργείο Γεωργίας.

 Με μια υποσχετική  δήλωση,  ότι αναλαμβάνει το κόστος των πράξεων του, αρχίζει να πουλά την εικόνα του μετανοημένου και κυρίως του συνειδητοποιημένου  πολιτικού, ο οποίος ξέρει πότε να αποχωρεί, αλλά και πότε να επανέρχεται.

Η επόμενη κίνησή του, θα είναι να "διορίσει" κάποιον αχυράνθρωπο στη θέση του, ως επικεφαλής του συνδυασμού.
Εάν παρ' ελπίδα κάποιος από το συνδυασμό του, πιστέψει τον απόλυτο αυτόν θεομπαίχτη, θα φανερώσει ταυτόχρονα και τις ηγετικές του βλέψεις.
Βούτυρο στο ψωμί του μπανιέρα, για να τον αποδυναμώσει και τελικά να τον αποκεφαλίσει μέχρι τις εκλογές.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο του Λύρου, μετά τις απανωτές ταπεινωτικές ήττες που δέχτηκαν, η κίνηση παραίτησης του καραπάνου, δίνει επιτέλους την ικανοποίηση και τον εφησυχασμό

Τον εφησυχασμό τον επιβάλει πρωτίστως,  η γνωστή κλίκα που διοικεί τον δήμο του ραδιομεγάρου, διότι έχει ανάγκη να αποδείξει την αξία της, θέλει να πάρει το αίμα της πίσω, από τον ευτραφή καραπάνο, να αποδείξει την ανωτερότητα του κίτρινου τύπου, στην επιβολή πολιτικών εξελίξεων και ταυτόχρονα να αποδείξει ότι αξίζει τα χρήματα που ενθυλακώνουν κάθε μήνα από τον κουτόφραγκο Λύρο.

Με απλά λόγια ο καραπάνος βαράει το ντέφι και ο Στέλλιος επιδεικνύοντας την αγέρωχη εικόνα του, χορεύει τους ρυθμούς που ο καραπάνος διαλέγει κάθε φορά.

Εξάλλου μη ξεχνάμε, ο καραπάνος μέχρι πρόσφατα ήταν ο εντολέας και  χρηματοδότης του Στέλλιου , δηλαδή όχι μόνο τον ξέρει, αλλά είναι  και κάμποσα χιλιόμετρα μπροστά, από τον αεριτζή δημοσιογραφίσκο της κακιάς ώρας.

Όσο για τις μηνήσεις που κατέθεσε ο Λύρος, για την απρεπή συμπεριφορά του καραπάνου, ευχόμαστε μόνο να μην του γυρίσει μπούμερανγκ.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το τιμ που ποζάρει έξω από τα δικαστήρια, μαζί με τον Λύρο, δεν είναι αυτό που του έδωσε και τις εγγυήσεις, ώστε να βαδίζει στα όρια της αυτοκαταστροφής, διαγράφοντας συμβούλους και δημιουργώντας μισθοφορικά αποστήματα, στη διοίκηση του δήμου, παραγκωνίζοντας το δημοτικό συμβούλιο, με συνοπτικές διαδικασίες. 

Οι εξελίξεις τρέχουν και αν επαληθευτεί η δική μας εκδοχή , νέες ήττες περιμένουν τη διοίκηση του ραδιομεγάρου και μάλιστα πολύ πιο επώδυνες .



Ο ΔΡΑΚΟΣ 



Δεν υπάρχουν σχόλια: