Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Στο Φουλ οι μηχανές του Σωκράτη Γκέμπελς : Περιστατικό με δάγκωμα αστυνομικού από αδέσποτο, ανακάλυψε η ΑΙΧΜΗ







Πιστεύαμε ότι τον φασισμό και τους μηχανισμούς του, τους είχαμε αφήσει πίσω, στο σκοτεινό παρελθόν  και αποτελούσε μια κακή ανάμνηση, για την ανθρωπότητα και το τόπο μας.
Όμως η νέα δημοτική αρχή, έρχεται να  ανατρέψει αυτές μας τις ψευδαισθήσεις, μιας και στο κόρφο της, επώασε το αβγό του φιδιού.

Η εφημερίδα ΑΙΧΜΗ, αφού πρώτα ανακάλυψε, περιστατικό με δάγκωμα αστυνομικού από αδέσποτο,  αρχίζει την επόμενη κιόλας στιγμή, να βομβαρδίζει  την ενημέρωσή μας, με ψεύδη... όπου κάτι ανάλογο, μόνο στα σκοτεινά χρόνια του Γερμανικού Γκεμπελισμού, θα μπορούσαμε να συναντήσουμε.

Η ιστορία έχει ως εξής: 

Στο 3 δημοτικό σχολείο Αιτωλικού, υπήρχε πάντα ο αδέσποτος φύλακάς του, τον οποίο τάιζαν όλοι, μιας και ήταν ένα καλοκάγαθο ζώο, το οποίο έβρισκε καταφύγιο, αλλά και αγάπη από όλους. 

Μετά το ξέσπασμα όμως, της ιστορίας  με τη παράνομη περισυλλογή αδέσποτων, από τους Καραπάνο, Μασαούτη και Μαντζή, η διευθύντρια του σχολείου θεώρησε σωστό να καλέσει την αστυνομία, ώστε να το περισυλλέξουν. 

Το αστυνομικό τμήμα προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει, όπερ και εγένετο .

Ο αστυνομικός έκανε τη δουλειά του και μετά αποχώρησε ώστε να ολοκληρώσει τη διαδικασία. 

Από εκείνη τη στιγμή, έχουμε την παρέμβαση του αντ' αυτού δημάρχου, γκεμπελίσκου Στέλλιου, ο οποίος αν και πρώην αφεντικό της Αιχμής, (μεταβίβαση που ποτέ δεν έπεισε κανένα), αρχίζει μέσω της φυλλάδας του Μεσολογγίου, να βομβαρδίζει τον ηλεκτρονικό τύπο με φανταστικές ιστορίες, αστυνομικών που δέχθηκαν επίθεση από τα σαγόνια του σκύλου, με τη μεταφορά του, στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και για το τέλος, πως ο ηρωικός αντιδήμαρχος Καραπάνος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. (ΕΔΩ)

Αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνη, σ' αυτό το σημείο, η εκτροπή της δημοκρατίας, ίσως τώρα να το αναφέραμε απλά, ως περιστατικό. 

Το αυτόφωρο (ΕΔΩ) υποτίθεται ότι έγινε επειδή ο αστυνομικός, μαζί με τη διευθύντρια του σχολείου,  μήνυσε τη δημοτική αρχή, όπου παραδόξως  υπεύθυνος είναι ο συνάδελφός του και νυν αντιδήμαρχος Καραπάνος. 

Με αυτή τη κίνηση, υποτίθεται ότι δικαιώνεται ο υπόδικος αντιδήμαρχος Καραπάνος, για την παράνομη περισυλλογή αδέσποτων στο Αιτωλικό ή τουλάχιστον αντιστρέφει ολοκληρωτικά το βαρύ κλίμα εναντίον του, μιας και αυτοθυσιάζεται για το κοινό καλό και ιδιαίτερα για τους μικρούς μαθητές, παράλληλα επιβεβαιώνει το υψηλό ήθος του συναδέλφου αστυνομικού, ο οποίος υποτίθεται ότι δεν βλέπει τίποτα πέρα από τη τήρηση του νόμου.

Πότε αγαπητέ αστυνόμε γίνατε τόσο ευσυνείδητος ; 
Δεν θα αναφερθούμε σε συγκεκριμένα περιστατικά για ευνόητους λόγους,  
μαθαίνουμε όμως, ότι σας καλούν οι δημότες για επιθέσεις γύφτων και δηλώνεται αναρμόδιοι.

Η ευθιξία σας αρχίζει και τελειώνει μόνο με το πως θα καλύψετε το συνάδελφο αντιδήμαρχο και μάλιστα για μια κακουργηματική πράξη;

Το νοσοκομείο που πήραμε τηλέφωνο, σε καμιά περίπτωση δεν επιβεβαίωσε εισαγωγή περιστατικού από δάγκωμα σκύλου και μάλιστα αστυνομικού οργάνου. 
Πως το εξηγείτε αυτό; 

Επιπλέων θέλουμε να ρωτήσουμε... αγαπητέ κύριε αστυνομικέ, πως πήγατε, με τι εργαλεία πήγατε να περισυλλέξετε τον αδέσποτο σκύλο ; 
Εάν δεν είχατε τα κατάλληλα εργαλεία, γιατί δεν καλέσατε την Πυροσβεστική, όπως την κάλεσαν στο δημοτικό σχολείο του Βόλου και μάλιστα για να περισυλλέξει, φίδι σε χειμερία νάρκη και όχι κάποιο αγριόσκυλο, που ενδεχομένως να σας δάγκωνε; ΕΔΩ .

Μιας και κάνατε την ευσυνείδητη δουλειά σας, που είναι τώρα ο σκύλος, μήπως χρησιμοποιήσατε το υπηρεσιακό σας όπλο, εντός του προαυλίου της σχολικής μονάδας, ή τον πήγατε στο δημοτικό καταφύγιο; 

Ο κατήφορος της δημοτικής αρχής, δείχνει να είναι κατακόρυφος, μιας και την εξουσία ασκούν άτομα που προέρχονται από κέντρα εξουσίας που δεν μπορούν να καυχώνται για την πίστη τους στους δημοκρατικούς θεσμούς και δη για τις γνώσεις τους στο τρόπο άσκησης της δημοκρατίας στη τοπική αυτοδιοίκηση. 

Καλούμε τους πολίτες σε εγρήγορση και αφύπνιση.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η διοίκηση του Νοσοκομείου δεν θα δώσει άλλοθι  με ψευδή έγγραφα, στα δημοσιεύματα της φασίζουσας Αιχμής και του αντ' αυτού δημάρχου Στέλλιου. 

Περιμένουμε να δούμε εάν ισχύει ότι, η διευθύντρια του σχολείου, κατέθεσε και αυτή μήνυση εναντίον του δήμου, για τα αδέσποτα. 
Θέλουμε να πιστεύουμε πως όχι.

Καλούμε επίσης το Δήμαρχο, να πάρει δημόσια θέση όχι μόνο για το περιστατικό, αλλά και για τις συνέπειες που προκαλεί η θεσμική εκτροπή, από τους στενούς του συνεργάτες.

Περιμένουμε τη συγνώμη από του ηθικούς αυτουργούς και την άμεση παραίτησή τους, από τις θέσεις τους στη διοίκηση του δήμου. 

Μ.Ε.Π 


Δεν υπάρχουν σχόλια: