Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Ανελέητο Πογκρόμ από την φυλλάδα ΑΙΧΜΗ, σε όσους καταψήφισαν την πρόταση Λύρου. Το ήθος της κλίκας του ραδιομεγάρου, σε έντυπη έκδοση.








Ένα απίστευτο πογκρόμ έχει εξαπολύσει το επίσημο όργανο της εκάστοτε δημοτικής αρχής του ραδιομεγάρου, εναντίον όσων καταψήφισαν την πρόταση του Λύρου, για το Τεχνικό Πρόγραμμα.

Επειδή όμως, η φυλλάδα δεν είναι αντικείμενο μόνο, έχει αφεντικό στελέχη και εντολοδόχους, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ιθύνων νους αυτής της αψυχολόγητης και συγχρόνως Γκεμπελίστικης εκστρατείας, δεν είναι άλλος από τον νυν, αντ' αυτού δήμαρχο Στέλλιο.

Ο κύριος αυτός στη προσπάθειά του να φανεί χρήσιμος στις δύσκολες εγωπαθολογικές   στιγμές που περνά η δημοτική αρχή, κήρυξε ένα ιδιότυπο ανένδοτο αγώνα, με κατάπτυστα και συκοφαντικά δημοσιεύματα, ενάντια σε όλους αυτούς που εξ' αιτίας του καρατομήθηκαν από τη διοίκηση της νυν δημοτικής αρχής, αλλά και σε όσους ανεξάρτητους ψήφισαν υπερ. της πρότασης καραπάνου. ΕΔΩ ΕΔΩ και ΕΔΩ 

Κατανοούμε ότι ένας φελλός για να είναι χρήσιμος, θα πρέπει να υπάρχουν συνθήκες φίμωσης ή πλευστότητας.

Στη δική μας περίπτωση, μετά την πλημμυρίδα που προκάλεσαν οι διαγραφές, οι καρατομήσεις και η απαξίωση του δημοτικού συμβουλίου, ο φελλός της δημοτικής αρχής, προσπαθεί τώρα να φιμώσει κάθε φωνή που είναι αντίθετη με τη γραμμή που χαράσσει η κλίκα που διοικεί το δήμο Μεσολογγίου. 

Οι... Δημήτρης Ράπτης, Χρήστος Τέγας, Σπύρος Διαμαντόπουλος και Δημήτρης Κοτσόργιος γίνονται βορά στις εκδικητικές ορέξεις, ενός καιροσκόπου, λάτρη της αρπαχτής και της καταστροφής κάθε δημοκρατικού θεσμού.

Η απόλυτη επίθεση που έγινε στον Κοτσόργιο, είχε εκτός των άλλων και σασπένς, μιας και ήταν εμπλουτισμένο με μυστικές συναντήσεις στο Υπουργείο Γεωργίας, με κωδικούς ενδοσυνεννόησης μεταξύ Κοτσόργιου-καραπάνου και Λιβανού.

Το δε αντίτιμο όπως μαθαίνουμε από την φυλλάδα του Μεσολογγίου, ήταν η ένταξη σε επενδυτικά προγράμματα αλιείας του Κοτσόργιου και ενδεχομένως μαύρο χρήμα, ώστε να υλοποιηθεί το σχέδιο, μιας και ο Κοτσόργιος, δεν διαθέτει την ευμάρεια της βήττα, να αγοράζει εφημερίδες, από το αφεντικό της, ο οποίος μετακόμισε στο ραδιομέγαρο.

Οι υπόλοιποι, σύμφωνα με τον γκεμπελίσκο της δημοτικής κλίκας, είχαν την ηθική υποχρέωση να υπερψηφίσουν, παρότι καρατομήθηκαν, όμως πως να το κάνουν, όταν οι αδιάψευστες πληροφορίες της φυλλάδας, επιβεβαιώνουν την προσχώρηση τους, στο στρατόπεδο καραπάνου; 

Ο ίδιος δήμαρχος δείχνει όχι απλά κουρασμένος, αλλά και αποσβολωμένος από τις εξελίξεις, οι οποίες δεν είναι τίποτε άλλο από το αποτέλεσμα της στασιμότητας και της ίντριγκας που κυριαρχεί στη παράταξη.

Αυτή τη στιγμή και με αυτή την φασιστική προπαγάνδα, που ασκεί το Γραφείο Τύπου της δημοτικής αρχής με τη φυλλάδα του, έχει χαρίσει τους ανεξάρτητους συμβούλους στο στρατόπεδο καραπάνου, έχει κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας με τους ανεξάρτητους συμβούλους και εκθέτει όσους τον υποστήριξαν (Παπαδόπουλος, Σκαρμούτσος, Νούλας), απέναντι στην κριτική της κοινωνίας.

Με αυτή τη μεθόδευση, ο Στέλλιος κόβει οποιαδήποτε πιθανότητα επανάκαμψης του Λύρου, με μόνο αντίβαρο την χρησιμότητά του στο δυστοπικό μέλλον, που του ετοίμασε.

Μια δημοτική αρχή η οποία κηρύσσει πόλεμο ενάντια στον Περιφερειάρχη, τον Υπουργό, αλλά και ενάντια στο ΤΟΕΒ, χωρίς να έχει καν την πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο, με μια κοινωνία που βράζει για την καρατόμηση των ανθρώπων που ψήφισε να διοικήσουν το δήμο, εεε  μάλλον τότε πρόκειται για μια αυτοκαταστροφική δημοτική αρχή και κάπως έτσι θα  πρέπει να την αντιμετωπίσουμε από εδώ και πέρα. 

Το σχέδιο του αντ' αυτού δημάρχου Στέλλιου, δείχνει να δικαιώνεται, σώζοντας τον εαυτό του από την καταστροφή του δήμου, από μια δημοτική αρχή που διοικείτε από μη αιρετούς, μισθωμένους αργόσχολους και καιροσκόπους.

Τι προσμένει ο δήμαρχος όταν έχει επαναφέρει την ομόνοια στο στρατόπεδο καραπάνου; 
Πως νομίζει ότι θα αντιδράσουν, οι δημοτικοί σύμβουλοι που στοχοποιήθηκαν από το φασισταριό που έχει δίπλα του; 
Έχει αντιληφθεί μήπως ότι μπροστά του, είναι ακόμη τα δύσκολα, όπως, προϋπολογισμός και έργα; 

Με ποιον θα τα περπατήσεις όλα αυτά δήμαρχε, με τον κίτρινο τύπο, μήπως, ή με την αιρετή  κλίκα των μουσούρων ; 

Η ΓΕΚΙΑ 
...

Δεν υπάρχουν σχόλια: