Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Ραδιομέγαρο Μεσολογγίου, το πιο ερωτικό σημείο της ιεράς πόλης.




Εκτός από ευτραφούλης, μας βγήκε και πηδηχτούλης ο πρώην δήμαρχος καραπάνος. 

Και για όσους δεν το ξέρανε ο καραπάνος, εδώ και λίγες μέρες διεκδικεί,  εκτός των άλλων και τον έρωτά μας,  μιας και με αφορμή την υπερψήφιση της πρότασής του από το δημοτικό συμβούλιο, αναφώνησε με εξσπερματική φωνή, ΤΟΥΣ ΜΑΜΗΣΑΜΕ.

Ο πληθυντικός βέβαια, είναι από και προς τον εαυτό του, όπως έλεγε κάποτε και ο μπαρμπα Αντρέας μονολογώντας στο καφενείο , ξύπνα καβαλάρη  μου ... τώρα που έγινε ο κόσμος γιαούρτι, εγώ ξέμεινα από κουτάλι. 
...

Έτσι και ο καραπάνος, όταν είδε ότι όλα πήγαν κατ΄ ευχήν, γέμισε αδρεναλίνη το πιπί του και θέλησε να μαμήσει  το κόσμο όλο.

Οι συνοδοιπόροι του, όταν άκουσαν τα καλά νέα έτρεξαν να τον αγκαλιάσουν και να τον φιλήσουν (για τον καραπάνο μιλάμε, μη παρεξηγηθούμε), μιας και όλοι διαπίστωσαν on line, ότι ο εξαφανισμένος νικολάκης, έκανε την εμφάνισή του, έστω και σε θεωρητικό επίπεδο.

Όμως εμείς μάθαμε ότι ο καραπάνος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου υπηρετεί, έχει συγκεντρώσει κάθε λογής βιολογικά προϊόντα, τα οποία μαγειρεύει σε ζωμό ΡέντΜπουλ, ώστε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. 

Και αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από την θριαμβευτική του επιστροφή στο Μεσολόγγι, ως ΕΡΩΣ, ως ο αγγελικός απεσταλμένος του Υπουργού , Λιβανού, για να μας μαμήσει, μιας και η περασμένη πενταετία χάθηκε στην αναζήτηση της θέσης του οργάνου του, λόγο της γνωστής νόσου του καθρέφτη. 

Είστε για κλάματα κύριοι και οι δύο.

Από τη μια, έχουμε το Λύρο, ο οποίος για την ικανοποίηση των εμμονών   του και την επιβολή της κυριαρχίας του, έχει καταστρέψει τον συνδυασμό του, βάζοντας για μια 4ετία το δήμο μας στο περιθώριο και από την άλλη ο καραπάνος, που δίνει και τη τελευταία ικμάδα της δύναμής του στην προσωπική ανάδειξη του, εις βάρος και αυτός του δήμου μας. 

Από το γνωστό βίντεο που κυκλοφόρησε, με το στιγμιότυπο όπου ο καραπάνος, μετά των κραυγών αυνανιστικού χαρακτήρα αναφωνεί τους μαμήσαμε, δηλαδή ποιους; έτσι για να καταλάβουμε και εμείς οι ανέραστοι. 

Δηλαδή τελικά η πρότασή του δεν ήταν για το καλό του δήμου και των δημοτών; 

Οπότε ποιόν μάμησε ο καραπάνος; 

Άκουσε κανείς να αναφωνεί... Επιτέλους νίκησε η Δημοκρατία  ή Ζήτω το Μεσολόγγι; 
Το τι σου κάνω μάνα μου μας έλειπε, για να αρχίσουμε να βάζουμε στοιχήματα.

Από την άλλη η αντίδραση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Τσώλου,  κινήθηκε στο γνωστό μοτίβο του καθωσπρεπισμού, μπας και κάνει τα μούτρα κρέας του καραπάνου.

Δεν είδαμε όμως το συγκεκριμένο κύριο να επιβάλει τον καθωσπρεπισμό του, όταν ένας πληρωμένος με το μήνα υπάλληλος,  ο Στέλλιος, αποκεφάλιζε τους  συναδέλφους του ή όταν ο Λύρος έλεγε στους Αιτωλικιώτες ότι θέλουν ψυχίατρο.

Και αυτός κινήθηκε σε προσωπικό επίπεδο, όπως άλλωστε και ο αρχηγός του.

Που είναι ο δήμος σε αυτή την υπόθεση, ωρέ παλικάρια;

Μαγαζί σας νομίζετε ότι είναι; 

Για τσόντα καλοί είστε και οι δύο. 

Το Στέλλιο να δω με ζαρτιέρες και το καραπάνο με πέτσινη στολή και καρότο και σας υποσχόμαστε ότι θα γίνουμε φανατικοί θεατές του δημοτικού σας συμβουλίου. 

Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 


2 σχόλια:

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή, σε ενημερώνουμε ακόμη μια φορά ότι, η προσωπική ζωή, οι σεξουαλικές προτιμήσεις όχι μόνο του μπανιέρα αλλά κάθε ανθρώπου, δεν εμπίπτουν στο πεδίο της κριτικής μας. Εάν διορθώσεις το λεξιλόγιό σου και μας δώσεις κάτι, για την πολιτική δράση του μπανιέρα, η οποία έχει αφετηρία συγκεκριμένες προτιμήσεις όπως γράφεις, πολύ ευχαρίστως να το βγάλουμε στον αέρα.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι πρεπει να φοβομαστε τον μπανιέρα μετά από τη δήλωσή του...μας βγήκε πολυ αντρουά