Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Τσουνάμι εξελίξεων στη Λιμνοθάλασσα. Με το καλημέρα της νέας ηγεσίας του, το λιμεναρχείο κάνει ουσιαστικά έκπτωτο το συνεταιρισμό της Κλείσοβας.






Όπως είχαμε προβλέψει, είναι θέμα χρόνου, το πότε θα γκρεμιστεί στα εξ ων συνετέθη, η παράγκα, ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβοδίκαιοι,  το παρακράτος της Λιμνοθάλασσας.

 Το ιβάρι της Κλείσοβας, ήταν και είναι η αφετηρία του πρώην επόπτη αλιείας , όπου μέσα από την εικονική νομιμότητα που επαγγέλλονταν, την χρησιμοποιούσε  ως βιτρίνα, για να μπορέσει να πλασαριστεί,  ως καταφερτζής στο Πανελλήνιο και ως εργατοπατέρας στους αδαείς του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επιρροή του ήταν τόσο ισχυρή, που κατάφερε να αποκλείσει όλες τις φωνές από τους ψαράδες της Λιμνοθάλασσας και να πείσει το κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ, να τον ακολουθήσει στον όλεθρο του προσωπικού  του κατήφορου. 
...

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον ίδιο τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Τσίπρα, τη μέρα της επισκέψεως του στο Μεσολόγγι, να δίνει απόλυτη προτεραιότητα και αποκλειστικότητα, στη Κλείσοβα;

  Τον πρότυπο Συνεταιρισμό, όπως τον ονόμασε!!! 

Μάλιστα δεν δίστασε να αναρωτηθεί, πως είναι δυνατόν, να θάβονται αντί να αναδεικνύονται, τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες.

Αυτός ο πρότυπος συνεταιρισμός κατά Τσίπρα ευαγγελίου, χθες πιάστηκε από το λιμεναρχείο Μεσολογγίου να ψαρεύει με απαγορευμένα εργαλεία (δίχτυα κρυστάλλια ) τουλάχιστον 1.000 οργιές, μάλλον για να συντηρήσει  τις έκτακτες ανάγκες του δημητρίου, που έχουν να κάνουν με τις παραστάσεις που θα ακολουθήσουν στο δικαστήριο, για αρκετά κακουργήματα, που βαραίνουν τον ίδιο, αλλά και τον συνεταιρισμό της Κλείσοβας, ο οποίος υπενθυμίζουμε, μέχρι πρόσφατα, δεν είχε ούτε καν ΑΦΜ.

Βέβαια δεν είναι οι μόνες παρανομίες που τοποθετούν τον εν λόγω συνεταιρισμό στο περιθώριο του νόμου.
Η χρήση κάθε είδους απαγορευμένου εργαλείου, η ετσιθελική εκτόπιση των ελεύθερων αλιέων από τη λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας, με πρακτικές άγριας Δύσης και η ένταξή τους σε κάθε λογής αποζημίωση, με μόνο κριτήριο την συμμετοχή τους στο κύκλωμα δημητρίου, καθιστά το συγκεκριμένο συνεταιρισμό, παράδειγμα προς αποφυγή και όχι βέβαια, παράδειγμα προς μίμηση, όπως δασκαλέψανε τον Τσίπρα να παραδεχθεί. 

Σε αυτή τη παρωδία, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τη συμμετοχή του Πανεπιστημίου Πατρών και του καθηγητή Κουτσικόπουλου, ο οποίος εφοδίαζε με άδειες αλιείας τους συνέταιρους της Κλείσοβας ... άκουσον άκουσον... για επιστημονικούς δήθεν σκοπούς.

Δεν ξέρουμε αν η γαστρονομία είναι το αντικείμενο του καθηγητή των Πατρών, αλλά πιστεύουμε ότι η τσέπη του, ακόμη θα είναι γεμάτη με λέπια Κλείσοβας.

Η χθεσινή παρανομία του συνεταιρισμού, δεν ανήκει στα ψιλά πταισματάκια ... είναι λόγος άμεσης έκπτωσης από το ιχθυοτροφείο.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πούμε ότι, έχει αλλάξει η φρουρά στο Λιμεναρχείο Μεσολογγίου και η νέα ηγεσία του, μάλλον δεν έχει πρόθεση, ούτε να ακούσει, αλλά ούτε να συνδιαλλαγεί με τους εκπροσώπους της σημερινής κατάντιας της Λιμνοθάλασσας. 





Ο ΔΡΑΚΟΣ 





Δεν υπάρχουν σχόλια: