Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Ποιος διοικεί, τελικά αυτό το τόπο;




Πληθαίνουν οι φωνές και κατ' επέκταση οι αντιδράσεις για την διαχείριση εξουσίας από τον νυν δήμαρχο Λύρο, μιας και επέτρεψε σε μια καιροσκοπική κλίκα να διοικεί το δήμο Μεσολογγίου, με τραγικά μέχρι σήμερα αποτελέσματα.

Αλιεύσαμε το παρακάτω άρθρο, από σάιντ της περιοχής μας και το οποίο, εκφράζει την προσωπική άποψη του γράφοντος,  από την άλλη όμως, είναι μια κραυγή αγωνίας για τον τόπο μας και την τύχη του, η οποία  προδιαγράφεται με μελανά χρώματα, εξαιτίας της εμμονικής στάσης του δημάρχου, να παραχωρεί τον σχεδιασμό και την πορεία της δημοτικής αρχής σε άσχετους και επικίνδυνους καιροσκόπους, κηρύσσοντας ταυτοχρόνως, ένα ανελέητο πόλεμο ενάντια στους δημοτικούς συμβούλους που εκλέχθηκαν στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, με τη σημαία του συνδυασμού του νυν δημάρχου.

Όλο το άρθρο του συνδημότη μας, μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ 

ΚΑΙ ΟΙ 7 ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ 5 ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ Ο ΑΝΤ’ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ


 ... Ενεργεία  σας να αποπέμψετε σταδιακά τους έμπειρους αιρετούς συμβούλους αυτούς που ο Λαός ψήφησε για να τους αντιπροσώπευση και σεις , τους αντικαταστήσατε με μισθωτούς καιροσκόπους και απομείναντες τους ανίδεους ΓΕΣ μεν αιρετούς . Μισθώσατε τον  τεως έκδοτη ιδιοκτήτη της Αιχμης  Κο Στέλλιο με το κατεβατό των πτυχίων και τον κάνατε αντι’ αυτού Δήμαρχο για να σας προσφέρει την μια με τα την άλλη που δεν αντιλαμβάνεστε δυστυχώς αποτυχίες  εις βάρος της  Πόλεως και την καθυστέρηση της αναπτηξεως.
...

Την επικράτηση μιας κλίκας πέρα από δημοκρατικές  συνεργασίες διατηρώντας την απαξίωση  (το ΕΓΩ τα ξέρω όλα) με αποτέλεσμα τις καταστροφικές αποτυχίες για το Μεσολόγγι και τους Πολίτες του. Σήμερα μας προέκυψε η μεγαλύτερη αποτυχία η απόρριψη του αναπτυξιακού προγράμματος του Μεσολογγίου από την Περιφέρεια  Δ. Ελλάδος ,  διότι ο αντι’ αυτού Δήμαρχος  Κος Στέλλιος (παντογνώστης)  και συν αυτού νόμιζαν με την  απαξιώτικη αλαζονική και αντιδημοκρατική συμπεριφορά να επιβάλουν την φίμωση  της φωνής  του συνόλου του σώματος  του Δημοτικού Συμβούλιου.

Αν δεν γνωρίζετε Κε Δήμαρχε τα αποτελέσαντα και συνέπειες της απορρίψεως  ρωτήστε τον  αντ’ αυτού Δήμαρχο το ΠΟΣΟ  θα υποφέρει η λειτουργία του Δήμου γενικώς  σε όλους τους τομείς . Όσο για τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις της φυλλάδας για αναπλάσεις ας περιμένουμε στο απώτερο μέλλον , καλό θα ήταν  οι ανακοινώσεις να ήταν  η διόρθωση   του  εσωτερικού  δίκτυο της Πόλης δρόμους  πεζοδρόμια  που είναι  ακατάλληλοι όχι μόνο για τα αυτοκίνητα,  αλλά πεζούς και ποδήλατα που ονειρευόσαστε  για ποδηλατουπολη της Ευρώπης με πιες υποδομέςΑ  του ποδηλάτου άπιαστα όνειρα. .

Σταματώ εδώ σεβόμενος τον χώρο του Μπολκ και όχι της αιμης η όποια είναι συντονισμένη για την φίμωση και απόκρυψη τη φωνή των Πολιτών. Αυτά είναι τα αποτελέσματα οπού υπάρχει κλίκα  και αλαζονεία Κε Δήμαρχε.

                                             Μετά τιμής

                                Χρηστος Ντίνος


https://www.onairnews.gr/oi-7-einai-anikanoi-5-antidimarchoi-o-ant-aytoy-ypeythyno-ton-dimarcho/


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: