Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΈΚΤΑΤΟ ΔΕΛΤΙΟ, Θυελλωδών Θρήνων Κλαυθμών και Οδυρμών.





Ελπίζουμε να είναι ψέμα, ελπίζουμε να είναι μια φευγαλέα σκέψη ή μια πεισματική αντίδραση του ευτραφούς τεκνού και ανείπωτου πηδηχτούλη της ιεράς πόλης με καταγωγή από το Αιτωλικό τον Αγ. Γεώργιο και όπου αλλού βολεύει η κατάσταση. 

Διαβάσαμε ότι ο καραπάνος αποχωρεί, με όλες του τις δυνάμεις, από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφήνοντας ένα ανεκπλήρωτο κενό, όπου δύσκολα θα καλυφθεί. 

Θρήνος και στην τοπική φυλλάδα ΑΙΧΜΗ για τη μεγάλη απώλεια του πρώην αφεντικού της.

Η χαρά που μάλλον θα διακρίνει ο αναγνώστης της φυλλάδας, θα πρέπει να τον προειδοποιήσουμε ότι είναι προσχηματική, μιας και το νέο αφεντικό της, απαιτεί νίκη, ακόμη και στα χαρτιά.

Νεότερα για το θέμα θα έχουμε αύριο ... αλλά ας το συνειδητοποιήσουν όλοι αυτοί που συνέδεσαν το μέλλον τους και το μέλλον του τόπου μας, με ένα τύπο σαν τον καραπάνο.

Αυτός ήταν, αυτός είναι και αυτός θα είναι μέχρι τέλους .

Αρκούσε ένα νεύμα του Υπουργού, μια υπόσχεση του κομματικού μηχανισμού και να ζήσουμε να τον θυμόμαστε, τον Νίκο τον λεβέντη τον καραπηδηχτούλη.

Ζωή σε εσάς τα ορφανά παιδιά για το δήμο μας. 

Ο ΚΟΥΜΠΑΝΟΣ 






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΤΕ,
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ,
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥΔΩΣΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΣ ΚΟΥΤΕ
ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΣ ΜΟΝΑΧΗ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΜΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ
ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ
ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΛΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ-ΣΤΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ- Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ
ΝΙΚΟ ΚΑΡΑΠΑΝΟ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ..