Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ






Συνεδρίαση 16/2/2021 Δημοτικού Συμβούλιού Ιεράς Πόλης μετά από την μη συνεργασία για το   τεχνικό πρόγραμμα   του Δήμου   Μεσολογγίου και απαξιώνοντας την πρόταση της μείζον αντιπολίτευσης , αρχίζουν τα όργανα της αντιπαραθέσεως. Ο τέως δήμαρχος προσφεύγει με ένσταση στην Περιφέρεια και δικαιώνετε ενώ το υποβληθέν πρόγραμμα της  Δημοτικής  Αρχής  συνταχθέν από  άπειρους  και ανίδεους  αιρετούς και  έλλειπες ως προς την εγκυρότητα   και ετεροχρονισμένο  η απόρριψη ήταν δεδομένη.. Κυρίευσε η αλαζονεία , το ΕΓΩ  ,η αγνεία και η ασυνεργασία, το Μεσολόγγι  Κε δήμαρχε δεν είναι επιχείρηση σας και δεν έχετε αυτό το δικαίωμα του αυταρχισμού και της αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς καταστρέφοντας  τον συνδυασμό σας . Διαφορετικά ήταν τα προεκλογικά σας λόγια και οι υποσχέσεις σας για συνεργασίες με γνώμονα την πρόοδο την ανάπτυξη την βελτίωση και αποκατάσταση της φθίνουσας κατάστασης της Πόλεως.
...

  Έχετε δημιουργήσει  όχι μόνο την δυσαρέσκεια των Πολιτών αλλά και αποκτήσατε και την αντιπάθεια της αντιπολιτεύσεως, αλλά πολύ περισσότερο βλάψατε την Πόλη  που στις πολλές χαμένες τετραετίες της της προσθέσατε ακόμη μια.  Δεν είναι η πρώτη φορά που στο δημοτικό συμβούλιο δείχνει εικόνα λαϊκισμού ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ που δικό σας αντιδήμαρχος αποκάλεσε τον  τέως Δήμαρχο (Μπανιέρα) . Τους αδαείς  εξωθερμικούς  συμβούλους   που επιλέξατε   παραμερίζοντας  τους έμπειρους,  δεν κάνουν τίποτε άλλο  Κε δήμαρχε πάρα να σας φιλοφρονούν και διαφημίζουν στον τοπικό τύπο του πρώην εκδότου και ιδιοκτήτη τον όποιο μισθώσατε λαι τοποθετήσατε σε  κύριες θέσεις . Αυτά είναι τα αποτελέσματα της αρχομανία σας Κε Δήμαρχε τα οποία  βλάπτουν ανεπανόρθωτα την Πόλη την πρόοδο  και την ανάπτυξηΗ απειρία σας έδωσε τροφή και δικαίωμα στην αντιπολίτευση  και ανεξαρτήτους να ψηφήσουν το πρόταση της αντιπολιτεύσεως και ο τέως δήμαρχος νικητής ποια  και τροπαιούχος να ξεφωνήσει την χυδαία την απρεπέστατη φράση ( Τους @@@@σαμε).  Σαν ένα ποταπό υποκείμενο του υποκόσμου  ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΒΟΥΛΙΟΥ. Και όχι σαν ένας τέως πρώτος πολίτης της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου.

 

            Είστε ανερμάτιστοι  για κλάματα και ανίκανοι και οι δυο σας .

 

 Να διοικήσετε μια Πόλη σαν το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ  ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΑΤΕ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΙΚΑΤΕ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ την θυσία των ΕΞΟΔΙΤΩΝ για την ελευθερία του άνθρωπου αλλά και του λογού. ΟΧΙ ΟΜΩΣ  ΣΑΝ  ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ απρεπή και χυδαίες φράσεις.

Νε μεν Κε Καραπανο ο νυν Δήμαρχος με την απειρία και της παρέας του σας έδωσε την νίκη εσείς όμως με την απρεπή και χυδαία φράση σας( τους @@@@σαμε) ποιους ανόητε;. Μήπως αυτούς που σας τίμησαν με την ψήφο τους και σας έδωσαν τον τίτλο του Δήμαρχου;. θα τολμήσετε μετά από τον εξευτελισμό  και προσβολή  του Δημοτικού συμβούλιου του Μεσολογγίου που ποτέ δεν σεβαστήκατε , να συνεχίσετε την παρουσία σας;.  

            Την ποιότητα του χαρακτήρα σας την δείξατε και κατά την διάρκεια της θητείας σας αλλά και προεκλογικά διαφθείροντας  συνειδήσεις με την  ανοχή  βέβαια της ανταλλαγής . Παράταξη Μουρκουση , Τεγα, Αντωνιου ο κάθε ένας πείρε το μερίδιο του.  Άνθρωποι ιδιοτελείς  διεφθαρμένοι πολιτικοί υποκριτές και ψευδό δημοκράτες σας ακλούθησαν . Τα έργα βιτρίνας ξοδεύοντας τον δημόσιο χρήμα τα παίξατε όλα για όλα για μια δεύτερη καθυστερημένη 4 αιτία που ευτυχώς δεν καταφέρατε την εκλογή.

            Όσο για την παραίτηση σας κίνηση ματ μετά την κατακραυγή  του γεγονότος πρέπει τα πράγματα να καταλαγιάσουν βάζοντας χειραγωγούμενο πρόσωπο ως επικαιρική και στην κατάλληλη στιγμή αφού το θράσος σας περισσεύει παραμερίζοντας τον ξανά ηγείστε του συνδυασμού.

            Εμπιστεύτηκε και εναπόθεσε ο Λαός του Δήμου Μεσολογγίου όλες του τις ελπίδες  στην Μεγάλη Ανατροπή  του Κου Λυρου που δυστυχώς  ακόμα μια φορά προδοθήκαν οι προσδοκίες του στη συνέχεια.  Ποιος παρμένε από έναν ήσυχο και πράο επικεφαλή  Συνδυασμού αφού του δόθηκαν όλες οι εξουσίες να τις αντικαταστήσει με την Εγωμανία ,αλαζονεία , αντιδημοκρατικότητα, αποπέμποντας τους έμπειρους αιρετούς  αντικαταστοντας τους  με μισθωτούς κόλακες με πρωτομάστορα τον Τέως έκδοτη και ιδιοκτήτη  της αιχμής που η σιμφωνία ήταν προεκλογικά που η συγκεκριμένη φυλλάδα προβάλει συνεχώς τον δήμαρχο και φιμώνει την φωνή του πολίτη . . Το τι κατάφεραν οι κόλακες είναι γνωστό η μια αποτυχία μετά την άλλη  δεχτήκαν σαν μάνα εξ ουρανού  την παραίτηση  Καραπανου η κλίκα των μισθωτών  και την έκλαβε σαν επιτυχία.  Και σύγχρονος προσβλήθηκαν και έτσι είναι, για  να σωθεί η Αξιοπρέπεια του Δημοτικού Συμβούλιου και της πόλεως κατ επέκταση.  Ο Δήμαρχος κατέθεσε μήνυση  φωτογραφίζοντας με ποιους αρραγές συνεργάτες και  συμβούλους  αυτοί που τον έφεραν στις τόσες αποτυχίες .;             Στην καρατόμηση των αιρετών με συνοπτικές διαδικασίες παρόλα αυτά ολοψύχως ευχόμαστε να σταματήσουν  εδώ οι αποτυχίες και  ο δήμαρχος να βρει την δημοκρατική συνεργασία για το καλό του Δήμου  δεν πάει άλλο κε Δήμαρχε η κατρακύλα που έχει πάρει ο Δήμος γενικά,.  

                                                Ευχαριστώ εκ των πρότερων

                                                            Μετά τιμής

                                                Χρηστος  Ντίνος  τηλ 6939084995

Δεν υπάρχουν σχόλια: