Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ο πολιτικός "εκβιασμός" και το δίλημμα

Αντιγράφω από το αυτοδιοίκηση
Με επίκεντρο το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών ως αποτέλεσμα του μηνύματος της κάλπης της 7ης Νοεμβρίου εντείνεται μία εβδομάδα πριν τις εκλογές η αντιπαράθεση των κομμάτων.
Ο πρωθυπουργός (όχι, δεν εννοεί τον Σρτάυς Καν του ΔΝΤ η είδηση, εννοεί τον άθλιο δοσίλογο giorgakis) από τους Αγίους Αναργύρους το Σάββατο επανέφερε το ζήτημα των πρόωρων εκλογών τονίζοντας ότι «έχουμε χρέος να μην καταστούμε όμηροι τυχοδιωκτισμών», (ποιος μιλάει για τυχοδιωκτισμό, ο γιός του ιδρυτή της θεωρίας του τυχοδιωκτισμού) για να προσθέσει ότι σε αυτή την περίπτωση «δεν υπάρχει άλλη λύση από το να μιλήσει ο λαός». (να μιλήσει ο λαός ΝΑΙ – ΕΠΙΜΈΝΩ ΌΤΙ, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό είναι εκβιασμός, αυτή είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας)
Ζήτησε δε και πάλι από τους πολίτες να... στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι η σταθερή πορεία αναμόρφωσης της Ελλάδας δεν ανακόπτεται… (να στείλουν ξεκάθαρο μήνυμα ότι είναι μαλάκες , ήθελε να πει)

Και αντιγράφω και την απάντηση, ενός αναγνώστη του newspressagrinio
"Για πρώτη φορά στην πολιτική ζωή του τόπου ο Πρωθυπουργός τόσο απροκάλυπτα υποστηρίζει ότι αν οι υποψήφιοί του στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές καταψηφιστούν, θα προσφύγει σε πρόωρες Εκλογές. Με άλλα λόγια είναι πρωτοφανές οι πολίτες να «πιέζονται» τόσο επίμονα και απροκάλυπτα να ψηφίσουν τους υποψηφίους του κυβερνητικού κόμματος για να υπάρχει… κυβερνητική σταθερότητα!" (ναι, αυτή είναι η σωστή λέξη, ΠΡΟΤΩΦΑΝΕΣ, είναι πρωτοφανές να βγαίνει πρωθυπουργός και να απαιτεί να ψηφιστούν σε αυτοδιοικητικές εκλογές, οι συνδυασμοί που υποστηρίζει το κόμμα του, αλλιώς θα πάμε σε εκλογές, είναι ΠΡΟΤΩΦΑΝΕΣ – ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ – ΤΟ ΑΘΛΙΟΤΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΤΕ) -
-αυτό ΔΕΝ θα το σκεφτόταν, ΟΥΤΕ ο λαλιώτης-
και συνεχίζει ο αναγνώστης "Είναι ολοκληρωτισμός να με αναγκάζει να ψηφίζω για το Αγρίνιο που θέλω με καθεστωτικούς όρους. (και εδώ κατά τη γνώμη, είναι η πεμπτουσία της απάντησης του αναγνώστη, ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, για τον τόπο μου δηλαδή, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ αυτές οι εκλογές, και έρχεται ο πάσα ένας τυχάρπαστος και με «εκβιάζει», ότι αν δεν ψηφίσω τον δικό του δήμαρχο, θα προχωρήσει σε ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ)
Όχι κ. Παπανδρέου 36 χρόνια είναι πολλά για να δεχθώ έναν τέτοιο εκβιασμό.
Να πάτε σε εκλογές να ασκήσω το συνταγματικά δημοκρατικό μου δικαίωμα να αλλάξω ακόμα και κυβέρνηση αν θέλω, διότι στο κάτω – κάτω, δεν σας έδωσα λευκή επιταγή".
Αναγνώστης

Και αυτή δεν είναι η γνώμη ενός αναγνώστη, είναι η γνώμη του 80% των κατοίκων αυτής της χώρας.
Κανείς δεν έδωσε λευκή επιταγή σε κανέναν, κανείς δεν έδωσε το δικαίωμα σε κανέναν να υποθηκεύσει το μέλλον του και των παιδιών του.
Πόσο μάλλον, σε μια ξεπουλημένη φασιστοσιαλιστική κυβέρνηση, που αποτελείται από έναν συρφετό δουλοπρεπών ανίκανων.
Εάν λοιπόν πρόκειται να φύγουν μετά τις εκλογές, τότε είναι ακόμα πιο επιτακτικό το μήνυμα




ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ – ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ

ακούς, να εκβιάζει κάποιος, την ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ με ΕΚΛΟΓΕΣ
ποιός άρρωστος νους, το εμπνεύστηκε αυτό άραγες
σιγουρα, ΦΑΣΙΣΤΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ νους

ο Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: