Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

το σωστό να λέγεται

Επιτέλους, από το μεγάλο κτίριο της πλατείας (γιατί και δημαρχείο δεν το λες) εξυφάνθηκε μια καλή και χρήσιμη ιδέα.
Η ιδέα, αφού έπεσε στο τραπέζι, συμφωνήθηκε με τους αρμόδιους αντιδημάρχους και τον κ. πρόεδρο επί του Πολιτισμού και Πολιτιστικής αναβάθμισης του πνεύματος μας, πέρασε άμεσα στην υλοποίηση.
Σε χρόνο dt, με πρωτοφανή για τα δεδομένα αυτών των ανίκανων τύπων αποτελεσματικότητα, η εφαρμογή της ιδέας σε πράξη ήταν γεγονός.
Η επένδυση, αν και χαμηλού κόστους, αναμένεται ότι θα προσπορίσει στο ελλειμματικό ταμείο του δήμου μας, πακτωλό από ευρώ.
Η ιδέα είνα ΑΠΛΗ,
Ένας χημικός καμπινές, στη μέση της πλατείας, ο οποίος θα κοσμείται από διάφορες αηδιαστικές φωτογραφίες, (φωτό 1)...

ώστε, και να μην σου' ρχεται, τελικά να σου 'ρθει.
Τι θα σου 'ρθει;
Αυτό είναι και το έξυπνο της ιδέας
Oι φωτό είναι τόσο αηδιαστικές, που στην καλύτερη για σένα περίπτωση, θα σου έρθει εμετός και στην χειρότερη κόψιμο με άμεση ανάγκη αφόδευσης
Το καλό είναι ότι, στην περίπτωση που σου έρθουν και τα δύο μαζί ΔΕΝ υπάρχει διπλή χρέωση, πληρώνεις ΜΟΝΟ μια φορά και ξερνάς και τους χέζεις.
Αν και το αντίτιμο των 100 ευρώ για την χρήση του καμπινέ κρίθηκε στην αρχή υψηλό, καλοκοιτώντας ξανά τις φωτογραφίες, κάμφθηκαν και οι όποιες αντιδράσεις με το δεδομένο βεβαίως ότι και το χαρτί που θα χρησιμοποιούμε στον συγκεκριμένο καμπινέ, θα κοσμείται από τις ίδιες αηδιαστικές φωτό. (φωτό 2)
Οπότε και ο τελευταίος δύσπιστος, πείστηκε για το καλό του εγχειρήματος και συμφώνησε με το διαφημιστικό slogan της καμπάνιας για την προώθηση της ιδέας που λέει, "τι ψυχή έχουν 100 ευρώπουλα. προκειμένου να μας χέσεις όλους μαζί"
Ο σοφός δήμαρχος βεβαίως, φρόντισε οι πιο αηδιαστικές φωτό, να βρίσκονται στο πίσω μέρος του καμπινέ έτσι ώστε βγαίνοντας ο πολίτης από το μεγάλο κτίριο της πλατείας, και έχοντας τα νεύρα του, (γιατί ΟΛΟΙ έτσι φεύγουν από το μεγάλο κτίριο της πλατείας, με νεύρα) να δει τις φωτό και να τρέξει κατευθείαν να ακουμπήσει τον οβολόν του στο ταμείο του καμπινέ. (φωτό 3)
Σε δηλώσεις του στα μέσα ο ανιακανόνικος δήμαρχος δήλωσε: "Αυτή τη φορά τους ξεπεράσαμε όλους. Ανγνωστόπουλε, φάε τη σκόνη μου".
Οι πληροφορίες λένε, ότι μετά από αυτό, ο γιάννης ο άχριστος, παράγγειλε αμέσως και αυτός χημικούς καμπινέδες αλλά πιο σύγχρονο μοντέλο, με ακόμα πιο αηδιαστικές φωτό και θα τους τοποθετήσει πέριξ της πλατείας του Μεσολογγίου.
Εμείς φυσικά, κριτικάρουμε τα κακώς κείμενα, αλλά αυτή τη φορά δεν μπορούμε παρά να πούμε μπράβο στον νικολέωντα και το επιτελείο του.
Και μια ερώτηση της τελευταίας στιγμής,
σου είπε κανείς ρεζiλόνικε, ότι η πλατεία είναι χωράφι δικό σου, για να βάζουν οι φίλοι σου τους καμπινέδες τους;

άει σιχτίρ από κει πιά, αλλα που θα πάει; 26 μέρες έμειναν





paparazzi

Δεν υπάρχουν σχόλια: