Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ο πιτσιρικάς

Είχαμε δεσμευτεί απέναντί σας, όταν ξεκινήσαμε να γράφουμε σ' αυτό το ιστολόγιο, τότε που ακόμα αναρωτιόσασταν, ποιοι είναι αυτοί οι παλαβοί και τι ζητάνε τελικά, ότι δεν θα σας υποδείξουμε ΠΟΤΕ ποιον να ψηφίσετε, ΠΟΤΕ δεν θα ερχόμασταν να σας ζητήσουμε τη ψήφο σας, ΠΟΤΕ δεν θα μας δείτε καμαρωτούς, σε κανένα ψηφοδέλτιο. Βέβαια αυτό το τελευταίο, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ, γιατί ΔΕΝ μας ξέρετε και ΑΥΤΟ είναι ΒΕΒΑΙΟ. (απλώς συνεχίζουν μερικοί, γιατί έτσι τους εξυπηρετεί, να διατηρούν ένα ψέμα και να ταυτοποιούν συνδημότες μας, με τους Μ.Ε.Π. αλλά ας είναι, αφού δεν πειράζει τους ταυτοποιούμενους, εμάς δεν μας πέφτει λόγος)
Επιστρέφω στην αρχή
Έλεγα λοιπόν ότι ΔΕΝ θα υποδείξουμε, ούτε θα σας προτείνουμε ΠΟΤΕ, κάποιον υποψήφιο, και ούτε τώρα θα το κάνουμε.
Όμως υπάρχει λόγος να εστιάσετε κάπου την προσοχή σας
Σε ένα νέο παιδί, εδώ δικό μας, που αν και δεν έχει κλείσει ακόμα τα 19 αποφασίζει να εκτεθεί και μάλιστα στα βαθιά νερά της περιφέρειας.

Αυτό που με ενθουσιάζει και γράφω αυτή την ανάρτηση, είναι ότι άλλοι, μεγαλύτεροι σε ηλικία πατριώτες, Αιτωλικολάτρες και Αιτωλικομαχητές, στα καφενεία κοιμώμενοι, αρέσκονται στην κριτική, στην απαξίωση, στον μηδενισμό, στον ωχαδερφισμό ΚΑΙ στον σταρχιδισμό., επειδή, είναι λέει ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ.
Ως επαναστάτες όμως, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ, ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ, πλην όμως ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ, να αφήσουν το γλυκό τους ραχάτι και να εκτεθούν.
Ως εκ τούτου, δεν μπορώ να μην σταθώ στον Πάνο... Σφυρή, που γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου του 1991, όπως γράφει στο βιογραφικό του, στις 7 Νοέμβρη, ημέρα των εκλογών, θα του υπολείπονται 4 ημέρες για τα 19τα γενέθλιά του.


Μετά από ενδελεχή έλεγχο, διαπίστωσα πως πρόκειται για τον νεότερο υποψήφιο αυτών των εκλογών και στα δημοτικά και στα περιφερειακά ψηφοδέλτια, με μικρότερη ιστορικά, να είναι μια κοπελιά από την Αθήνα, που όταν εξετέθη ήταν μόλις 18 χρονών και 42 ημερών. (στις ακριβώς προηγούμενες δημοτικές εκλογές).
Ο "δικός" μας Πάνος λοιπόν, ο πιτσιρικάς που εκθέτει εαυτόν - όταν άλλοι πολύ μεγαλύτεροι αρνήθηκαν, φηβήθηκαν, αδιαφόρησαν- (επειδή έχουν λέει πολλές δουλειές και ΔΕΝ προλαβαίνουν να ασχοληθούν με τα κοινά, έχουν χρόνο ΜΟΝΟ για κριτική) αξίζει σίγουρα την προσοχή μας.'
Εκτίθεται στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο της "Αντίστασης πολιτών Δυτικής Ελλάδας" που πρόσκειται στον Συνασπισμό. (τη κακή γνώμη που έχω για τον Συνασπισμό την ξέρετε, την έχω καταθέσει, αλλά αυτό είναι άσχετο αυτή τη στιγμή).
Ο Πάνος, κατόπιν ερεύνης μου, έμαθα ότι πρόσκειται ιδεολογικά στην ΚΟΕ, η οποία είναι μία από αυτές που αποκαλούνται "συνιστώσες" του Συνασπισμού.
Αν λοιπόν κάποιοι από εσάς κοιτάξτε προς τα εκεί, είμαι σίγουρος, ότι αξίζει να θυμηθείτε το Πάνο. Ίσως από μόνος του, είναι ικανός, να αποτελέσει δικαιολογία για τους δικούς του φίλους και τους συνομηλίκους του, που αδιαφορούν για τις εκλογές, να σηκωθούν και να τραβήξουν προς τα εκλογικά κέντρα.
Και μια που έπιασα αυτούς τους "αντιστασιακούς πολίτες της Δυτικής Ελλάδας" θα ήταν άδικο για το Νώντα, να μην σας επισημάνω, ότι στο ίδιο ψηφοδέλτιο εκτίθεται και η "παλιά καραβάνα" του Συνασπισμού, ο Νώντας Σκόνδρας.
Έχω την πεποίθηση, ότι όπου υπάρχουν συνδημότες μας στο ψηφοδέλτιο που θα διαλέξει ο καθένας μας να ρίξει, οφείλουμε να τους στηρίξουμε, επιβραβεύοντας αν θέλετε την απόφασή τους να εκτεθούν.
Ιδιαίτερα, θα επιμείνω, όταν πρόκειται για τον νεώτερο υποψήφιο αυτών των εκλογών.





μπράβο Πάνο
αυτό θέλουμε από τα παιδιά της ηλίκιας σας, να φύγουμε εμείς, να πάμε αλλού
Τειρεσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: