Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

λαμπρές παρουσίες

Λαμπρές παρουσίες σήμερα, χρονιάρα μέρα, στη πόλη μας.
Αυτοπροσώπως ο ανικανόνικος και ο πρόεδρος γίδις, (αυτοί από το δημοτικό συμβούλιο - ο ανικανόνικος γαλάνης, δεν μπορεί πια να πείσει ούτε τους αντιδημάρχους του να τον κάνουν παρέα - ο χαμένος -
όσο πιο μακριά τον έχουν όλοι, ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ
Το κλου όμως της ημέρας, ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος πι. κατσούλης, ο οποίος αν και είχε ενημερωθεί για το παραπάνω αξίωμα και αν και μαθηματικός, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ, θεωρώντας αυτούς που τον ενημέρωσαν (που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν οι μόνοι που έκαναν παιχνίδι υπερ αυτού στο Αιτωλικό) ως εμπαθείς.
Εν πάσει περιπτωσει όμως, ο πι.κατσούλης, αναγνωρίζοντας το πρόβλημα που έχει στο Αιτωλικό, όπου φέρεται ως... τέταρτος ή και πέμπτος, προσπάθησε να ενισχύσει το προφίλ του.
Επέλεξε λοιπόν, την σημερινή γιορτή, να την περάσει στο Αιτωλικό, όπου σου λέει, πονηρά σκεπτόμενος, θα είμαι μαζί με το νίκο - νίκο δήμαρχο και με το γίδι γίδι πρόεδρο, ε όσο να ΄ναι θα κάνω πέντε γνωριμίες, θα μιλήσω με πέντε ανθρώπους, αφού και οι δύο παραπάνω loosers του δήλωσαν ότι θα τον στηρίξουν.
Έβαλε λοιπόν το καλό του κουστούμι και να 'σου πρωί πρωί, στο Αιτωλικό, βαδίζει με τον απαξιωμένο δήμαρχο και με το γίδι - γίδι στο κήπο των Ηρώων για το στεφάνι.
Τρώει εκεί την πρώτη αποκολομένη, διότι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
Μπα, σου λέει ο πι. κατσούλης, η ιδέα μου θα 'ναι και βγαίνει με το ντουέτο ηλιθιών στον κεντρικό για να κατευθυνθούν στο βάθρο των επισήμων για την παρέλαση
Δεύτερη αποκολομένη, ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ, και δεν τους πλησιάζει άνθρωπος, αντιθέτως ακούει και σχόλια, "κοίτα του κατσούλ, πάει για δήμαρχους, και είνι παρέα με του γαλάν, ίδιους θα νι κι αυτός. 'Ελα για ψήφου, θα καλουπιράεις"
Τον ζώνουν τα φίδια, τι φίδια δηλαδή, κάτι ανακόντα, σαράντα μέτρα έκαστο
Καταλαβαίνει, ακριβώς εκείνη τη μοιραία στιγμή, τι συμβαίνει, καταλαβαίνει τη μαλακία που έκανε, καταλαβαίνει ότι η επιλογή συμμάχων, ήταν 100% λανθασμένη, ότι οι άλλοι ΔΕΝ ήταν εμπαθείς, αλλά απλά του είχαν περιγράψει με σαφήνεια την κατάσταση.
Φτάνει στο βάθρο των επισήμων, ο νίκος - νίκος και ο γίδις - γίδις τον προσκαλούν να ανέβει μαζί τους, αυτός κοιτάει πως να σώσει ότι μπορεί από αυτή την λανθασμένη επιλογή!!!!
ΚΑΙ Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ, θυμάται μια έκτακτη υποχρέωση και φεύγει τρέχοντας, δεν χαιρετάει κανέναν, ούτε γνωστό ούτε φίλο και κλαίγοντας μπαίνει στο αυτοκινήτο του, μονολογώντας "τι έκανα - τι έκανα" και εξαφανίζεται προς άγνωστη κατεύθυνση!!!!
Οι φήμες τον φέρνουν να καταλήγει σε παρακείμενο ναΐσκο και να κάνει ευχέλαιο να μην το έχουν τραβήξει φωτό οι Μ.Ε.Π. μαζί τους.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ

Κατάλαβες τώρα κ. Πάνο μας, τι σου έλεγαν, όσοι ειλικρινά σου μίλαγαν;;;
Προτίμησες τα σκατά - πίστεψες τον νίκο - νίκο και το γίδι - γίδι
Μέτρησες τα κουκιά και τα έβγαλες περισσότερα αυτωνών, τώρα....
τώρα ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα τους λουστείς
Μην μας πεις μετά ότι φταίμε εμείς, εντάξει;;;

Πως βρέθηκε ο πι. κατσούλης, να συγχρωτίζεται με τον νίκο - νίκο και τον γίδι - γίδι, το υπόγειο παιχνίδι εις βάρος της πόλης και των υποψηφιών από το Αιτωλικό που τον πίστεψαν και βρέθηκαν στο ψηφοδέλτιό του, την μυστική συμφωνία με τους νίκο - νίκο, και ξενοδόχο καταπατητή, πως κόπηκε από αίτημα των προηγούμενων, υποψήφιος ικανός να προσφέρει, την επιβολή στο ψηφοδέλτιο του αχυρανθρώπου τους γίδι - γίδι καραδήμα, τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου του που ετοιμάζει να μας κατσικώσει στο σβέρκο για αντιδήμαρχους Αιτωλικού, αν και όταν εκλεγεί, (μάλιστα ο ένας, ΑΚΟΥΣΟΝ - ΑΚΟΥΣΟΝ είναι Μεσολογγίτης), ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ, θα τα μάθετε στις αμέσως επόμενες αναρτήσεις.
KEEP WAITING






Tειρεσίας
το ψέμα και η πουστιά, έχουν κοντά ποδάρια
εδώ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πασοκ, εδώ είναι ΑΝΤΛΙΚΟ κι αυτά ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΣΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
στην ωραία φωτό μας (paparazzi) pi.katsoulis and his loosers friends

Δεν υπάρχουν σχόλια: