Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

τι λες ρε ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΕ, γελοίε ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ της κακιάς της ώρας;

Τετάρτη 25 Αυγούστου, του σωτηρίου έτους 2010,
η εφημερίδα συνΕΙΔΗΣΗ που εδρεύει στο Αγρίνιο, καλοκαίρι είναι, ειδήσεις πολλές δεν υπάρχουν, είναι και φιλικά προσκείμενη στο πασοκ, ΔΕΝ έχει πολλά πράγματα να ασχοληθεί. Το πασοκ καταστρέφει με περισσή χαρά την χώρα, η νδ. παίζει όπως εδώ και χρόνια το πουλί της με τα δύο χέρια, το κκε ως συνήθως, απερίγραπτο απο καταβολής του, ο τσίπρας με τους συνασπισμένους παίζουν με τα κουβαδάκια τους στην παραλία, και ο μαύρος καρατζαφέρης, απαξιωτικό να σχολείται κανείς μαζί του.
Αποφασίζει λοιπόν να ασχοληθεί με διάφορους πασοκοδήμαρχους και να εκθειάσει το έργο και τις ικανότητές τους
Και ξεκινάει η ασυνείδητη συνΕΙΔΗΣΗ από τον... δικό μας, από τον λεβέντη μας, από τον αρχιερέα της καταστροφής μας, από τον αθλιότερο των αθλίων, από τον υπηρέτη του ψεύδους, από τον συνειδητό μηδενιστή, η ασυνείδητη συνΕΙΔΗΣΗ Αγρινίου
Και γράφει, στην στήλη με τίτλο "Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ" (πράγμα λογικό όταν μιλάς για τον γαλάνη να τον ταυτίζεις με το καφενείο, αφού είναι καφενείο)
"ο Δήμαρχος Αιτωλικού κ. Νίκος Γαλάνης (το γράμμα κ. που σημαίενι κύριος, τι δουλειά έχει κύριε ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΕ, όταν μιλάς η γράφεις για τον Αθλιότερο;) ύστερα από μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία (αυτή την πληροφορία που την πήρες; και αφού, τόσο σου αρέσει η πορεία του ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΕ, γιατί δεν τον παίρνετε στο Αγρίνιο, ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ; ΓΕΛΟΙΕ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΙΣΚΕ;) με έργο που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει (Έλα ρε ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΕ να μας το δείξεις και εμάς το έργο που δεν το βλέπουμε και το αμφισβητούμε, ΕΛΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ να μας δείξεις το αναμφισβήτητο, ΓΕΛΟΙΕ. Αλλά κατανοητό, είστε πασοκ και έχετε ταυτίσει το ΕΡΓΟ, με την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ) που δεν επιδέχεται την παραμικρή υπόνοια μομφής (ΚΑΙ ΤΑ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΧΡΕΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ; ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΟΜΦΗ ΓΕΛΟΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ; έλα τότε να τα πληρώσεις εσύ ΓΕΛΟΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ - ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΕ) επέλεξε να μείνει εκτός των δημοτικών πραγμάτων. (ΔΕΝ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΕΛΟΙΟΔΕΣΤΑΤΕ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΙΣΜΟΥ - δεν τον ήθελε ΚΑΝΕΝΑΣ, τον επιτυχημένο, τον ΕΦΤΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ,ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ, ΓΕΛΟΙΕ) και αυτό παρότι δέχτηκε πιέσεις (ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝ - ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ - ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΓΕΛΟΙΕ, παρακαλούσε, έγλυφε, έκλαιγε, ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ, ΓΕΛΟΙΕ) για να διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο διευρυμένο δήμο Μεσολογγίου και τα εχέγγυα είχε (ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΕΧΕΓΓΥΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ, ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ; ΓΕΛΟΙΕ;) για να ηγηθεί πρωτοβουλιών. (ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ, ΓΙΑ ΚΟΠΙΑΣΕ ΓΕΛΟΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ)
Ο ίδιος έχει πάντως δηλώσει, ότι για αυτά που θέλει να προσφέρει στην κοινωνία ( ΝΑ ΤΙ ΑΛΛΟΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ; ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΟΛΑ, ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, την νοιώσαμε την προσφορά του στο πετσί μας, ΓΕΛΟΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ) το δημαρχιλικί δεν είναι μονόδρομος. ( ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ; τότε γιατί παρακάλαγε και έγλειφε αριστερά και δεξιά για να χωθεί σε ψηφοδέλτιο. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ; ΚΙΤΡΙΝΙΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΙΣΚΕ)
Και συνεχίζει το άρθρο της ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ συνΕΙΔΗΣΗΣ Αγρινίου "Πάντως ο κ.Γαλάνης, δεν θα αρνηθεί την εμπλοκή του (ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ κ. ΓΕΛΟΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ, ότι αφού δεν του έκατσε τίποτα, ούτε θέση δημοτικού συμβούλου, θα πάει τώρα να κλαφτεί, μπας και χωθεί στο Περιφερειακό ψηφοδέλτιο ε; ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ;) αν υποψήφιος Περιφερειάρχης, είναι ο κ. Θύμιος Σώκος, (ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΔΩ ΓΕΛΟΙΕ, ΟΤΙ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ, ή ο Σώκος ή εγώ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ - ΜΑΛΛΟΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΣΕ πασοκ ΤΟΝ κ. απίθανο, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ, ΓΕΛΟΙΕ), με τον οποίο τον συνδέει μακροχρόνια προσωπική και πολιτική ασφαλώς φιλία. (ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ, Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΉ ΦΙΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΙΑ, ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΉ ΣΧΟΛΗ, το ΙΕΚ pasok). Με τυν εμπειρία και την αποτελεσματικότητά του (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ) ο Νίκος Γαλάνης, θα είναι αναμφίβολα, πολύτιμος συνεργάτης. (ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΟΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΕ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΣΩΚΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΝΟΜΟ; ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ για να ολοκληρώσουνε παρέα την καταστροφή;) Τόσο πριν (ΠΡΙΝ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ; ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ; ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕ. ΑΛΛΑ ήταν τυχερός και δεν το ξέρει, γιατί είναι ΓΕΛΟΙΟΣ. Είναι τυχερός που δεν βρήκε τρύπα να χωθεί. ΑΛΛΙΩΣ, ΜΑΥΡΗ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΤΡΩΓΕ) όσο κυρίως, μετά τις εκλογές. ( ΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟ DUETTO CATASTROPH, ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΡΟΛΑΒΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΣΩΚΟΣ; ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΓΑΛΑΝΗΣ, ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ; ΕΝΩ ΜΑΖΙ; ΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ;)
Άει να χαθείς, γελοίε δημοσιγραφίσκε, της ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΗΣ συνΕΙΔΗΣΗΣ Αγρινίου, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ, που κάθεστε μπροστά σε ένα πληκτρολόγιο και γράφεται ότι μαλακία σας κατεβαίνει στην γκλάβα σας
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ
Και θέλετε να ονομάζεστε δημοσιογράφοι
ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ

πάρτε και την είδηση εικονογραφημένη, όπως την έστειλε με ηλεκτρονικό μήνυμα φίλος αναγνώστης
άει σιχτίρ πια, γεμίσαμε ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ, χωρίς καμία συνΕΙΔΗΣΗ





ο Δημοσιογράφος
ευτυχώς, (προς το παρόν τουλάχιστον) γλυτώσαμε από δαύτους
την ώρα που άρχισα να γράφω αυτή την ανάρτηση, ήμουνα ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ,
Κάτι με είχε ενημερώσει ο Τειρεσίας (θα το μάθετε σύντομα - είναι κάτι που θα αλλάξει ροή σ' αυτό το ιστολόγιο και στις μέχρι τώρα θέσεις του), ελπίζω να φαίνεται

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

re sy dhmosiografe, posa kila sifili eixes piei otan to grapses ayto?

''Μη ενεργοί Πολίτες'' είπε...

πολλά!!!!!!!!!!!!!
ο Δημοσιογράφος