Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

παιδιά, θα μπλέξουμε άσχημα, έχετε το νου σας!!!

Διαβάζω μια είδηση, δεν έχει σημασία που, υπάρχει σε όλα τα τοπικά ιστολόγια και στις εφημερίδες
Αναφέρεται στον κ. απίθανο και στον πασοκοσυνδυασμό του.

Κατέθεσε λέει η είδηση "Την δήλωση υποψηφιότητας του συνδυασμού του «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο Πατρών ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας" (εννοεί τον κ. απίθανο)
Άιντε καλά
Δεν είναι αυτό το θέμα, αυτό θα γινότανε το ξέραμε, το θέμα το πως τελειώνει η είδηση
διαβάστε πως:... Ο κ. Κατσιφάρας αύριο Δευτέρα, το απόγευμα, θα παρουσιάσει στο Μεσολόγγι («Τρικούπειο», 7.30 μ.μ.) την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού του. Πρόκειται για ένα δεσμευτικό πλαίσιο θέσεων και αρχών που περιγράφει την πολιτική φιλοσοφία του συνδυασμού και τις προτεραιότητες του.

Ιδρυτική διακήρυξη ονόμασε και ο συγχωρεμένος ο αντρέας (τον λέγανε και ΠΑΠΑΤΖΗ τότε, οι άλλοι) την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος πασοκ.

Ιδρυτική διακήρυξη
έλεγε σε κάποιο σημείο της
"Η πορεία προς την υποτέλεια, την υπονόμευση των εθνικών μας συμφερόντων, τη διάβρωση της λαϊκής κυριαρχίας, τον οικονομικό μαρασμό και την εκμετάλλευση του Έλληνα εργαζόμενου πρέπει να ανακοπεί. Αντίθετα πρέπει να προχωρήσουμε με θάρρος και αποφασιστικότητα στη θεμελίωση μιας νέας Ελλάδας".
και εμείς τα πιστέψαμε, οι μωροί

Και με όχημα αυτή την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, λεηλατούν ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ την Ελλάδα.

Να 'ξερες τι μου θύμισες κ. απίθανε, τι ανατριχιαστικές αναμνήσεις ξύπνησες μ΄αυτή την ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
εάν ενδιαφέρεστε να διαβάσετε, πόσο ωραία ήταν διατυπωμένη ήταν η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ, και πόσο γλυκό το παραμύθι (από 0,14 έως 0,30 είναι αρκετό) και πόσο λαϊκό το έργο, για να θυμηθείτε και να εξοργίστηκε οι μεγαλύτεροι, για να διδάσκεστε και να αποφεύγετε τις κακοτοπιές οι νεότεροι, το παραμύθι του αντρέα είναι εδώ
παιδιά γι' αυτό σας λέω, θα μπλέξουμε άσχημαααα!!!
ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
Τειρεσίας
και τώρα που είπα πασοκ και ιδρυτική διακήρυξη, τι θυμήθηκα λέτε;
για ξαναγυρίστε σε κάνα δυο ώρες, θα σας έχει μια έκπληξη ο Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια: